— maandag 22 augustus 2016, 13:45 | 0 reacties, praat mee

Website AGConnect gelanceerd

Uitgever Sijthoff Media Groep meldt de officiële start van de website AG Connect, waar artikelen uit AutomatiseringGids, Informatie en IT-Infra te vinden zijn. De site volgt op de eerdere bundeling van deze titels in het nieuwe maandblad AG Connect, eerder dit jaar.

AG Connect moet IT-professionals artikelen bieden met diepgang en inzicht, want regulier IT-nieuws “vind je inmiddels overal”, aldus hoofdredacteur Arjan Kors. “We vinden nieuws nog steeds belangrijk en razend interessant. Maar onze lezers hebben meer aan content die ze helpt met het uitoefenen van hun vak”, stelt Kors.

De site is opgedeeld in pijlers Management, Innovatie & Strategie, Beheer, Development en Loopbaan. Binnen die segementen zijn er meer uitsplitste onderwerpen, zoals Windows en clouddiensten. De meeste stukken zijn exclusief voor abonnees; tijdens de introductieperiode is alles op de site gratis te lezen.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.