— vrijdag 15 mei 2015, 12:00 | 0 reacties, praat mee

Afshin Ellian wint Pim Fortuyn Prijs

ANP

Afshin Ellian, columnist bij Elsevier en rechtsfilosoof, heeft de eerste Pim Fortuyn Prijs gewonnen. De prijs is bedoeld voor opiniemakers, politici of bestuurders die verwant zijn met het gedachtegoed van Fortuyn en dat ook uitdragen. Ellian waarschuwt in zijn publicaties "helder en zonder poespas" voor het gevaar van het gewelddadige islamisme, aldus de jury. De andere vijf genomineerden waren cabaretier Hans Teeuwen, Annabel Nanninga (adjunct-hoofdredacteur Jalta), oud-staatssecretaris en VVD-Kamerlid Fred Teeven, Nausicaa Marbe (schrijfster en Telegraafcolumnist) en PVV-senator Ronald Sørensen. Ellian heeft een kleine replica ontvangen van het standbeeld van Fortuyn dat in Rotterdam staat en een groter exemplaar als wisselbokaal. Meer bij NU.nl

Bekijk meer van

Pim Fortuyn

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.