— woensdag 13 mei 2015, 12:46 | 0 reacties, praat mee

33 redacteuren van Wegener naar AD

De overname van de Wegener-kranten door De Persgroep leidt tot veel nieuwe gezichten op de centrale redactie van het Algemeen Dagblad. In totaal verkassen er dertig journalisten van de verschillende Wegener-titels naar de landelijke krant. Nog eens drie journalisten van Wegener-titels terecht bij de regionale titels van het AD. Dat bevestigt het Algemeen Dagblad op verzoek van Villamedia. Het gros van de transfers (26 redacteuren) is afkomstig van De Persdienst, dat door de overname wordt opgeheven. De dertig worden verspreid over centrale tafel (2), nieuwsdienst (6), vormgeving/infographics (5), beeldredactie (1), eindredactie (6), AD online (4), AD parlement (1), AD Bijlagen (2) en Sportwereld (2). Het grootste deel van de transfers is per 1 mei van kracht gegaan. Bekijk de volledige transferlijst (PDF)

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.