— donderdag 2 april 2015, 12:29 | 0 reacties, praat mee

Hoofdredactie BD vertrekt

Ton Rooms (58) stopt als hoofdredacteur van het Brabants Dagblad. Ook adjunct-hoofdredacteur Twan van den Brand (57) heeft aangegeven te stoppen. Half februari nam uitgever de Persgroep de regionale kranten van uitgeverij Wegener over.

“De redactie ondergaat de komende maanden een stevige reorganisatie en begint aan een nieuwe, beloftevolle journalistieke periode. Met een nieuwe werkwijze, met nieuwe mensen, met nieuw elan”, zo liet Ton Rooms weten aan zijn redactie. “Het is goed daaraan te beginnen met nieuwe leiders.”

Wanneer ze precies vertrekken, is nog niet duidelijk. Dat hangt af van de benoeming van een nieuwe hoofdredactie. Aansluitend gaat Rooms voor de Persgroep meewerken aan de opbouw van de grootste sportredactie van Nederland. Meer bij Brabants Dagblad

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.