mgm nvj maart

Bijeenkomst

10 geboden / 100 schrijvers met Arjan Visser

6 oktober 2018, 20:00–23:00
De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10, 1017 RR Amsterdam Laatste wijziging: 10 september 2018, 10:49

De ‘Tien Geboden’-serie: een van de meest langlopende en gerenommeerde interviewseries van Nederland. Al meer dan 20 jaar interviewt journalist Arjan Visser in Trouw zeer uiteenlopende bekende Nederlanders over geloof, opvoeding en relaties aan de hand van de tien geboden. Met de tien geboden als rode draad, legt Arjan Visser op onderzoekende wijze bloot hoe zijn gasten in elkaar zitten, wat ze beweegt en waar ze vandaan komen. Ter ere van het 500e interview én de publicatie van 10 geboden / 100 en enige schrijvers, waarin al zijn interviews met schrijvers zijn gebundeld gaat Arjan Visser live opnieuw in gesprek met een aantal van deze schrijvers.

Tijdens deze avond spreekt Arjan Visser opnieuw maar deze keer ‘live’ op het Balie podium met Peter Buwalda, Stella Bergsma, Marieke Lucas Rijneveld, Midas Dekkers, Tinkebell & Hans Maarten van den Brink.

‘Geïnterviewd worden door Arjan Visser is te weten komen waarom je bent zoals je in elkaar zit.’ – Herman Brusselmans

“In de krant en op televisie zijn de Tien Geboden meer dan een formule voor een persoonlijk interview, zegt Visser: ,,Voor mij is het de beste interviewvorm ooit. Ik heb altijd iets met religie gehad. Ik kan de vragen waarmee ik zelf worstel afvuren op anderen. Dat is een geschenk.'' – Arjan Visser

Arjan Visser is journalist en romanschrijver. Hij debuteerde in 2003 met ‘De Laatste dagen’. Het boek werd bekroond met de Anton Wachterprijs, de Geertjan Lubberhuizenprijs en stond op de shortlist van de Ako Literatuurprijs.

Voor meer informatie en tickets, ga naar https://www.debalie.nl/agenda/podium/10-geboden-_-100-schrijvers-met-arjan-visser/e_9783577/p_11772248/

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.