data als kans

— vrijdag 6 december 2013, 09:08 | 0 reacties, praat mee

Zo leuk, doen we nog een keer

Als iets heel leuk is geweest, heb je al snel de neiging het nog een keer te doen. Een normale reactie. Tijdens redactievergaderingen is dat juist iets dat je wilt vermijden. ‘Hebben we al een keer gedaan’, is de beste manier een idee de grond in te boren. Laatste wijziging: 21 maart 2014, 12:33

Maar wat is er tegen herhaling? Ik zou zeggen ‘heel veel’. Maar ik heb ongelijk. Want het jongste ­nummer van DUF, een boektijdschrift voor jongeren, bestaat voor slechts 25,6 procent uit nieuw materiaal (ik geloof DUF hierbij op hun blauwe ogen) en voor de rest uit al het moois van de afgelopen vijf jaar. En het ziet er goed uit.

Wie weet nou nog wat er de afgelopen vijf jaar allemaal in DUF heeft gestaan? Precies, niemand. Dus een prima idee om een feestje te vieren met je beste ideeën van de afgelopen vijf jaar. DUF: gefeliciteerd.

Bekijk meer van

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.