— dinsdag 26 augustus 2014, 10:52

Zes nominaties voor Onderwijsprijs

De Nationale Prijs voor Onderwijsjournalistiek heeft zes producties genomineerd voor de editie van dit jaar. Het betreft Kitty Borghouts: Dossier jonge docenten dat in De Limburger/Limburgs Dagblad verscheen, Lisette Douma, Robert Sikkes en Rob Voorwinden voor De ideale oplossing voor krimp bestaat niet dat in Het Onderwijsblad werd gepubliceerd, Elisa Hermanides en Bas Soetenhorst voor Fusie UvA en HvA mislukking uit Het Parool, Yvonne van der Meent voor het Dossier Flexwerk dat op de website hogeronderwijs.nl werd gepubliceerd, Bea Ros, Ronald Buitelaar, Anja Vink, Lodewijk van der Kroft, Monique Marreveld voor Dossier Cito uit vakblad Didaktief en Johannes Visser voor het stuk Finland is niet het beste jongetje van de klas uit De Corresopndent. De prijs, bestaande uit een geldbedrag van 1.500 euro en een kunstwerk van de hand van emailleur Christine van der Ree, wordt op dinsdag 30 september uitgereikt in Nieuwspoort. Meer bij Prijs voor Onderwijsjournalistiek

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.