— vrijdag 18 juli 2014, 09:06

Addy Ruts scriptieprijs uitgereikt

Fontys Hogeschool Communicatie (FHC) heeft 17 juli de net afgestudeerde studente Marjon Kragt beloond met de Addy Ruts scriptieprijs. Kragts afstudeerscriptie voor een zomercampagne van een zorgverzekeraar was volgens de jury "toegepast, doordacht, concreet, aantrekkelijk en effectief".D e Addy Ruts scriptieprijs, vernoemd naar een oud-medewerker van Fontys Hogeschool Communicatie, is een jaarlijks terugkerend onderdeel van de diploma-uitreiking. De winnende scriptie dient een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het vakgebied Communicatie. "Marjon was gedurende het proces voortdurend op zoek naar nieuwe informatie ter verdieping van het onderwerp en liet daarbij geen aspect onderbelicht", aldus de jury. Aan de prijs is een geldbedrag van duizend euro verbonden.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.