— vrijdag 21 maart 2008, 09:01

‘Zakenman’ wil TROS voor rechter dagen

Na makelaar John Schokker, zorginstelling Woonzorg Nederland, Dagblad van het Noorden en investeerder Bob Jans, overweegt de zich als zakenman manifesterende Stadjer Kees Kremer nu de TROS voor de rechter te slepen. Het zou het vijfde proces binnen een jaar zijn dat de door TROS als oplichter neergezette Kremer aanspant. Aanleiding is de aandacht in het televisieprogramma TROS Opgelicht over de handel en wandel van Kremer. In het programma kwamen investeerders aan het woord die stelden door Kremer te zijn opgelicht. TROS-journalisten gingen op bezoek bij Kremer om te vragen wat er waar was van de beschuldigingen. Kremer wilde niet op de vragen ingaan. Toen een journalist zijn voet bij Kremer tussen de voordeur stak, kreeg de journalist een schop van een woedende Kremer. Bron: DvhN

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.