— dinsdag 24 maart 2015, 15:02 | 0 reacties, praat mee

WPG neemt belang in videobedrijf

WPG Media heeft een belang van 25 procent genomen in videobedrijf Brandviews. Brandviews legt zich toe op conceptontwikkeling en productie van online video en YouTube-kanalen, onder meer voor bedrijven als ProRail, Schiphol en Tesla. WPG Media hoopt met het belang de eigen positie in de online videomarkt te kunnen uitbouwen. Via Brandviews krijgen in eerste instantie WPG-titels als Happinez, Psychologie Magazine, Yoga Magazine, Runner’s World, Tracks&Trails en Vrij Nederland een sterker video-aanbod. "Redacties en uitgevers zien redactionele en commerciële mogelijkheden in een zwaardere inzet van online video en YouTube-domeinen", aldus WPG Media-directeur Hylke van der Meer. Goede redactionele ideeën worden direct vertaald naar een praktische uitvoering, stelt Van der Meer. Het team van Brandviews verhuist op korte termijn van de Nieuwe Herengracht naar het WPG-pand aan de Wibautstraat in Amsterdam.

Bekijk meer van

WPG Media Brandviews

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.