word studentlid

— donderdag 17 december 2015, 09:11 | 0 reacties, praat mee

World Press Photo multimedia-wedstrijd van start

World Press Photo multimedia-wedstrijd van start

De organisatie achter fotowedstrijd World Press Photo roept fotografen op in te zenden voor de zesde editie van de multimedia-wedstrijd. De inzendtermijn voor multimediale producties in een reeks aan categorieën sluit op 20 januari 2016. Laatste wijziging: 17 december 2015, 09:13

Er is een nieuwe categorie bijgekomen, het zogeheten Immersive Storytelling. Daarbij moet een verhaal fotografie en beeld combineren met text, animaties, illustraties en/of geluid. Een video-op-het-web is specifiek uitgesloten.

Andere categorieën zijn Short Form (juist wél een video-vorm, niet langer dan tien minuten), Long Form (maximaal 30 minuten) en Innovative Storytelling (een visueel project voor web of mobiele apparatuur, dat een ‘visuele belevenis’ biedt aan de lezer.

De nog vrij nieuwe multimedia-categorie wordt door een speciale jury beoordeeld en staat los van de klassieke World Press Photo-wedstrijd. Er zijn ook andere regels voor de aanlevering en registratie. Alle informatie staat op multimedia.worldpressphoto.org, waar ook het registratieproces begint.

Bekijk meer van

World Press Photo

Tip de redactie

Logo Publeaks Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.