— woensdag 30 oktober 2013, 07:39

Woodward weer bij Washington Post

Bob Woodward, één van de beroemdste journalisten, is weer volop aan het werk voor The Washington Post. Hij stond nog wel op de loonlijst van de krant, maar hield zich vooral bezig met het schrijven van boeken en optredens in de media. In een interview met The Huffington Post erkent Woodward dat zijn bijdragen aan de krant flink zijn opgevoerd, vooral sinds de komst van de nieuwe eigenaar, investeerder Jeff Bezos. Woodward zegt het logisch te vinden om zijn kennis en ervaring te delen met de huidige generatie journalisten. Woodward - hij onthulde zo'n veertig jaar geleden samen met Carl Bernstein het Watergate-schandaal - is onlangs toegetreden tot de researchredactie van de krant. Tegen de Huffington Post geeft hij toe dat de komst van Bezos nieuwe energie bracht.

Bekijk meer van

Washington Post Bob Woodward

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.