onderzoek covid en journalistiek

— woensdag 29 juni 2011, 09:20

WNL biedt radiomakers een kans

Omroep WNL geeft jonge radiomakers de kans om deze zomer hun eigen programma te maken op Radio 1. Iedereen met een origineel format-idee kan dat sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken). De beste plannen mogen door de bedenkers zelf worden uitgevoerd in het wekelijkse WNL-nachtprogramma. De voorkeur gaat uit naar jongeren, vertelt WNL-presentator Kamran Ullah in De Pers, omdat WNL in de nachturen talent wil opleiden. ‘We werken hier al met de jongste ploeg van Hilversum. Ik heb een verslaggever van 16 - met mijn 27 jaar ben ik al een oude lul.’ Mooie ideeën en toptalenten hebben ook kans om na de zomer permanent bij de reguliere programma’s te worden betrokken. De makers van de eerste zomeruitzending zijn al bekend: internetjournalist Alexander Klöpping en nrc.nl-chef Ernst-Jan Pfauth nemen die voor hun rekening. Meer informatie bij De Pers . De beste plannen mogen door de bedenkers zelf worden uitgevoerd in het wekelijkse WNL-nachtprogramma. De voorkeur gaat uit naar jongeren, vertelt…"}

Bekijk meer van

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.