— vrijdag 23 april 2021, 12:48 | 0 reacties, praat mee

Winst voor uitgever Nederlands Dagblad

© Ilvy Njiokiktjien / ANP

Nedag Uitgevers, de uitgever van het Nederlands Dagblad, meldt in het donderdag verschenen jaarverslag over 2020 ruim 223.000 euro winst.

Ondanks de coronacrisis heeft de uitgever een goed jaar achter de rug. En dat was vooral te danken aan de groei van het aantal abonnees, zegt uitgever-directeur Rinder Sekeris in het Nederlands Dagblad. Dat aantal steeg vorig jaar van 23.700 naar ruim 25.000.

Ook bleef een gevreesde daling van de advertentieomzet uit en de coronacrisis trok juist andere adverteerders aan zoals goede doelen en de overheid.

Hiernaast zorgde vooral de grote vraag naar nieuws en informatie rond corona - naast een reclamecampagne op televisie - voor een groei van het aantal abonnees met 5,5 procent.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.