— vrijdag 26 april 2019, 13:31 | 0 reacties, praat mee

Nedag Uitgevers eigenaar van opinieblad De Nieuwe Koers

© De Nieuwe Koers

Het christelijk opinietijdschrift De Nieuwe Koers van Vakmaten Uitgevers is overgenomen door Nedag Uitgevers, de eigenaar van het Nederlands Dagblad.

Het blad, met een oplage van zo’n 3.000 exemplaren, wordt gemaakt door een groep freelance journalisten en medewerkers. Zij blijven onveranderd verbonden aan het blad, alleen de uitgeefverantwoordelijkheid verschuift. Hoofdredacteur blijft Felix de Fijter.

Voor Nedag past een tijdschrift als De Nieuwe Koers in de verbreding van het aanbod in journalistieke productvormen. Directeur-uitgever Rinder Sekeris: “Met De Nieuwe Koers, dat dit jaar 50 jaar bestaat, krijgt Nedag een degelijke, bewezen titel in huis die past binnen onze missie: het leveren van betrouwbare informatie in de vorm van nieuws, achtergronden en verdieping vanuit een uitgesproken, christelijke identiteit.” Meer bij De Nieuwe Koers

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.