— vrijdag 17 september 2021, 09:57 | 0 reacties, praat mee

Winnaars PrinsjesPodcastprijs doneren prijs aan PersVeilig

Joost Vullings en Xander van der Wulp wonnen de PrinsjesPodcastprijs 2021 en doneren hun prijs aan PersVeilig. - © ANP / Wesley de Wit

De winnaars van de eerste editie van de PrinsjesPodcastprijs, journalisten Xander van der Wulp en Joost Vullings, schenken het grootste deel van hun prijs aan PersVeilig. Het duo won in totaal 2500 euro met een aflevering van hun podcast De Stemming van Vullings en Van der Wulp. Het bedrag dat overblijft na een etentje, gaat naar PersVeilig.

Dat schrijft Van der Wulp op Twitter. “Helaas nodig voor veel collega’s op verschillende plekken in het land”, schrijft hij. In een reactie noemt PersVeilig het gebaar “heel bijzonder”.

De PrinsjesPodcastprijs werd donderdagavond voor de eerste keer uitgereikt in de Eerste Kamer. Tijdens de uitreiking werden ook de PrinsjesBoekenprijs en de PrinsjesFotoprijs uitgereikt.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.