— vrijdag 17 september 2021, 09:57 | 0 reacties, praat mee

Winnaars PrinsjesPodcastprijs doneren prijs aan PersVeilig

Joost Vullings en Xander van der Wulp wonnen de PrinsjesPodcastprijs 2021 en doneren hun prijs aan PersVeilig. - © ANP / Wesley de Wit

De winnaars van de eerste editie van de PrinsjesPodcastprijs, journalisten Xander van der Wulp en Joost Vullings, schenken het grootste deel van hun prijs aan PersVeilig. Het duo won in totaal 2500 euro met een aflevering van hun podcast De Stemming van Vullings en Van der Wulp. Het bedrag dat overblijft na een etentje, gaat naar PersVeilig.

Dat schrijft Van der Wulp op Twitter. “Helaas nodig voor veel collega’s op verschillende plekken in het land”, schrijft hij. In een reactie noemt PersVeilig het gebaar “heel bijzonder”.

De PrinsjesPodcastprijs werd donderdagavond voor de eerste keer uitgereikt in de Eerste Kamer. Tijdens de uitreiking werden ook de PrinsjesBoekenprijs en de PrinsjesFotoprijs uitgereikt.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.