banner festival 23

— donderdag 12 januari 2012, 10:23 | 0 reacties, praat mee

Wegener voorziet nieuwe ontslagronde

Uitgever Wegener voorziet in de toekomst een nieuwe ontslagronde en verdere kostenbesparingen om het bedrijf aan te passen aan de slechte marktomstandigheden. De uitgever verwacht dat de economische marktomstandigheden in 2012 onder druk blijven staan en dat dat negatieve gevolgen zal hebben voor de advertentieomzet. Stijgende omzet uit digitale producten zullen deze dalingen niet kunnen compenseren. Het bedrijf meldt dat het sterker zal inzetten op een "organisatiemodel met een substantieel lager kostenniveau en een structurele verlaging van de personele bezetting, waarvan de omvang in een later stadium bekend zal worden." Laatste wijziging: 12 januari 2012, 12:06

Vooruitlopend op de presentatie van de resultaten over 2011, die gepland staat voor 14 maart, meldt Wegener dat de omzet is gedaald met drie procent. De advertentieomzet voor print daalde met bijna 10 procent vergeleken met 2010.

Bekijk meer van

Wegener

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.