— donderdag 16 januari 2014, 08:46 | 0 reacties, praat mee

Wegener naar rechter voor advertentie

Uitgeverij Wegener is naar de rechter gestapt omdat het de publicatie van de gemeentepagina van Deventer is kwijt geraakt. Hoewel de gemeente al gekozen heeft voor concurrent Deventer Centraal, zegt de uitgeverij dat Deventer fouten heeft gemaakt bij de aanbesteding. De raadsman van Wegener betoogde bij een zitting van de bestuursrechter in Almelo dat uit de aanbestedingsvoorwaarden zou blijken dat alleen bestaande Deventer kranten aanspraak maakten op de publicatie van de pagina's. Wegener deed dan ook een bod op basis van die wetenschap. Maar de gemeente stelt dat de uitgever niet goed heeft gelezen. De gemeente vroeg vorig jaar aan bedrijven zich in te schrijven voor de publicatie van advertentiepagina's. Volgens de gemeente kwam Salland Centraal, het bedrijf achter Deventer Centraal, met het beste bod. De rechter doet uiterlijk over een week uitspraak.

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.