— maandag 11 september 2017, 10:16 | 0 reacties, praat mee

Weer presentator weg bij Fox News

© Justin Lane / EPA

Eric Bolling, de Fox News presentator die vorige maand in het nieuws kwam omdat hij vrouwelijke collega's in het verleden seksueel getinte berichten had gestuurd, is vertrokken bij de nieuwszender. Fox zegt afscheid te hebben genomen van de presentator. Het programma dat Bollinger mede-presenteerde, wordt van de buis gehaald.

The Huffington Post bracht in augustus het nieuws dat Eric Bolling seksueel getinte sms-berichten stuurde naar vrouwelijke collega’s en gasten. Bollinger ontkende de beschuldigingen en klaagde de journalist aan die het nieuws publiceerde.

Enkele uren nadat bekend werd dat Bollinger weg is bij Fox meldde Bollinger op Twitter dat zijn 19-jarige zoon is overleden. De autopsie volgt volgende week.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.