training eu starters

— zondag 22 maart 2015, 11:50 | 0 reacties, praat mee

Weekoverzicht: nieuws week 12

Villamedia vat het belangrijkste medianieuws van de afgelopen week samen:
Weekblad Elsevier staat te koop Het Financieele Dagblad (FD) meldt donderdag dat uitgeversconcern Reed Elsevier de markt aftast voor kopers van het blad. Het verkoopproces zou zich nog in een vroeg stadium bevinden. Het FD heeft De Persgroep, Telegraaf Media Groep en FD Mediagroep genoemd als potentiële kopers. Laatste wijziging: 23 maart 2015, 09:44

RTL-verslaggever Akkermans nam bewijs MH17 mee
Jeroen Akkermans heeft na het neerstorten van vlucht MH17 bewijsmateriaal meegenomen uit het rampgebied en dit laten onderzoeken. Daaruit blijkt dat MH17 zou zijn neergestort door een Russische BUK-rakket. De vraag is alleen: mag een journalist dit doen? Volgens vice-premier Asscher staat het journalisten vrij om onderzoek te doen naar de oorzaak van de ramp, zei hij afgelopen vrijdag tijdens de wekelijkse persconferentie.

NTR krijgt boete van 150.000 euro
Tijdens het Sinterklaasjournaal van 2013 zou omroep NTR veelvuldig haar eigen inpakpapier hebben laten zien. Het Commissariaat voor de Media heeft daarom bepaald dat de omroep een boete krijgt. Het structurele karakter van de sluikreclame, de vooraf gegeven waarschuwing en het feit dat het om een kinderprogramma gaat, maakt dat boete zo hoog is. Omroepbaas Paul Römer is het niet eens met de straf en laat het hier niet bij zitten.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.