— dinsdag 27 november 2018, 14:04 | 0 reacties, praat mee

Postuum eerbetoon aan RTL-cameraman Stan Storimans

Stan Storimans in 2006 - © Hennie Keeris / ANP

RTL Nieuws-cameraman Stan Storimans is postuum benoemd tot ereburger van Georgië. Vertrekkend ambassadeur Konstantine Surguladze reikte in Den Haag de onderscheiding uit aan zijn kinderen, Amber en Tim, meldt RTL Nieuws.

“Storimans was een fantastische cameraman die tien jaar geleden gewoon zijn werk aan het doen was toen er raketten afgevuurd werden. Op een plein met alleen vreedzame mensen. Helaas verloor hij zijn leven tijdens deze tragedie. De president van Georgië heeft besloten hem te eren met een speciale onderscheiding”, zei de ambassadeur.

De cameraman werd tien jaar geleden in de Georgische stad Gori gedood. Storimans deed daar met RTL Nieuws-correspondent Jeroen Akkermans verslag van de vijfdaagse oorlog tussen Rusland en Georgië. Meer bij RTL Nieuws

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.