— woensdag 29 april 2015, 12:21 | 0 reacties, praat mee

Weekblad Elsevier in de etalage

De kogel is door de kerk: weekblad Elsevier staat te koop. Reed Business Nederland heeft dat bekendgemaakt. Reed Business is onderdeel van informatieconcern RELX Group, de nieuwe naam van Reed Elsevier. Half maart berichtte het Financieele Dagblad al over de mogelijke verkoop. De uitgever overweegt “strategische alternatieven” voor zijn consumentenbladen. Dat geldt voor het opinieweekblad Elsevier en de aanhangende titels, plus het tijdschrift BeleggersBelangen. De medewerkers van de bladen zijn vandaag ingelicht.

Elsevier en BeleggersBelangen passen volgens de Nederlandse bestuursvoorzitter Rob Kolkman niet langer in het portfolio van Reed Business Nederland. “We maken een transitie door van print naar online uitgeven”, stelt Kolkman in een verklaring. Reed Business Nederland concentreert zich daarom op het leveren van data en software. Meer bij NRC

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.