— dinsdag 6 februari 2018, 12:38 | 0 reacties, praat mee

Wayne Parker Kent neemt drie moedertitels over

De titels die nu onderdak hebben gevonden bij Wayne Parker Kent.

Online uitgever Wayne Parker Kent neemt de merken Mama en Zo en J/M Ouders van Mama Media Group over. Ook het het platform voor zwangere vrouwen en jonge moeders Buskruit met Muisjes gaat naar de uitgeverij over.

Met de drie nieuwe merken breidt Wayne Parker Kent het portfolio uit naar 18 online magazines. Wayne Parker Kent zegt dat het met de overnames nu de grootste speler ‘in het moedersegment’ is.

De uitgever wil de drie websites vernieuwen en de content aanscherpen.

Vorig jaar vertelde Wayne Parker Kent CEO Slaven Mandic al in een interview met Villamedia haast te hebben om zijn snel groeiende online uitgeverij, bekend van titels als NSMBL, Culy en Famme, nog verder uit te breiden. Daarvoor ging de uitgeverij een samenwerking aan met het Vlaamse Mediahuis. ‘In eerste instantie krijgen wij een financiële injectie van Mediahuis waarmee we een aantal overnames gaan doen in de Nederlandse markt die aansluiten bij ons portfolio’, zei hij toen. ‘Daarnaast willen we ook de buitenlandse markt gaan verkennen. We kijken naar de mogelijkheid om Wayne Parker Kent in Duitsland te introduceren. Dat is een ambitie de we al een tijdje hebben.’

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.