training eu starters

— donderdag 14 augustus 2014, 14:46 | 0 reacties, praat mee

Wat jij niet ziet

1–2

Foto’s kijken is een heerlijke bezigheid. Vooral als er de nodige fantasie bij komt kijken. De meester is natuurlijk Hans Aarsman. Laatste wijziging: 18 augustus 2014, 14:13

Voor de tweede keer zijn 42 van zijn columns uit de Volkskrant gebundeld. Kreeg het eerste boekje de naam ‘Ik zie, ik zie’, deze keer werd het ‘Wat jij niet ziet’. En dat geldt inderdaad voor veel van de observaties. Hij ziet inderdaad meer en vooral andere zaken dan de meesten van ons. En hij schrijft het heerlijk droog en onderkoeld op. Een glimlach is meestal moeilijk te onderdrukken. Voor een vermakelijke blik op de menselijke soort is het boek van Aarsman heerlijke zomeravond lectuur. Nu heeft hij het geluk dat de mensheid heel veel rare dingen uithaalt en dat bij veel van die gelegenheden een foto wordt genomen die vragen oproept. Het materiaal dient zich als het ware vanzelf aan. Een waarschuwing is op zijn plaats. Wie eenmaal de Aarsman-blik waardeert, gaat anders naar foto’s kijken.

Hans Aarsman, Wat jij niet ziet. De Aarsman Collectie. Podium. ISBN 9789057596964. € 16,-

Bekijk meer van

Hans Aarsman

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.