banner anp

— maandag 27 juni 2016, 09:48 | 0 reacties, praat mee

Voormalig hoofdredacteur Libelle start eigen magazine

Franska Stuy start in het najaar met FRANSKA.nl, een 40+ personalized online magazine. "Wie zegt dat vrouwen van mijn leeftijd niet 24/7 online zitten? Tijd dus om ook hen met een daily digital magazine te verwennen. Compleet met alle socialmedia, vlogs, beautyfilmpjes en virals die daarbij horen. Ik ga zorgen dat je op FRANSKA.NL elke dag geniet.”

Stuy vertrok vorig jaar als hoofdredacteur bij Libelle. “Ik krijg nog elke dag mailtjes van Libelle-lezeressen die me missen. Die me vertellen dat ze me jarenlang beschouwden als een vriendin, bijna een zus. Die me vragen wat ik toch aan het doen ben. En eerlijk gezegd: ik mis het contact met al die vrouwen ook. Dus ik ga dit met heel veel plezier doen. Heerlijk!”

Uitgever is Ewart van der Horst van PilotStudio. Het mediabedrijf in Amsterdam is producent van televisieprogramma’s en uitgever van de online magazines Amayzine.com en FavorFlav.com.

Lees hier gratis het interview dat Villamedia in 2014 geleden met Stuy had.

Bekijk meer van

Franska Stuy Carrière

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.