persmonitor_press_unlimited

— maandag 1 september 2008, 08:40

Voorlichter keert terug naar journalistiek

De gemeente Oldenzaal moet alweer op zoek naar een nieuw hoofd communicatie. Martin Steenbeeke heeft 'zijn baas' laten weten dat hij per 1 december zijn functie neerlegt. Hij is dan precies een jaar werkzaam geweest in Oldenzaal. Steenbeeke (44), die vorig jaar overkwam van RTV Oost waar hij zijn parttime-baan combineerde met freelancewerk in de journalistiek, vertrekt om persoonlijke motieven uit Oldenzaal. "Het is op zich een mooie functie, Oldenzaal is een mooie gemeente en ik heb gewerkt met leuke collega's. Daar lag het dus allemaal niet aan. Ik mis in dit werk gewoon bepaalde zaken die ik in 'mijn vorige leven' wel had. Als journalist begin je blanco aan een dag en je weet gewoon niet wat je die dag te wachten staat. Dat vind ik het mooie, dat afwisselende. Dat ging ik dus steeds meer missen. En het moment dat ik niet meer gelukkig ben en met tegenzin naar het werk gaan, wil ik vóór zijn. Vandaar dit besluit."

Bekijk meer van

nvj e-learning  artikel

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Marjolein Slats, waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Karin Bais

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.