— dinsdag 14 juli 2020, 16:09 | 0 reacties, praat mee

Voorarrest oud-hoofdredacteur Gaykrant met 90 dagen verlengd

De Telegraaf meldt dat het voorarrest van de voormalige hoofdredacteur van de Gaykrant met 90 dagen is verlengd. Begin juni trad de hoofdredacteur terug na te zijn opgepakt op verdenking van een zedenmisdrijf.

Plaatsvervangend hoofdredacteur bij de Gaykrant Paul Hofman spreekt tegenover de krant van een trieste situatie. Ondanks dat zijn voorganger nog slechts verdachte is, wil de uitgave niet geassocieerd worden met de verdenkingen. “Een terugkeer zit er nu zeker niet in, aldus Hofman.

Vorige week besloten acht medewerkers van de Gaykrant dat ze niet meer bij het medium wilden werken. “Als je dit niet trekt, dan moet je gewoon gaan. En dat vind ik heel begrijpelijk”, aldus Rick van der Made, een van de drie leden van een speciaal binnen de uitgeverij opgezet crisisteam.

Bekijk meer van

Gaykrant

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.