uitreiking JvhJ 2021

— vrijdag 9 maart 2012, 09:25 | 2 reacties, praat mee

Voltallige redactie Jackie stapt op

De redactie van tijdschrift Jackie is opgestapt omdat zij het niet eens was met de visie van de nieuwe hoofdredacteur Bastiaan van Schaik. Van Schaik volgde Eva Hoeke begin dit jaar op nadat zij opstapte na het ‘niggabitch’-incident. Van Schaik het roer om te gooien en Jackie naar een hoger mode-niveau te tillen. Zijn nieuwe visie vond echter geen aansluiting bij de redactie van Jackie. De vijf vaste redacteuren die het modeblad telde besloten hun heil ergens anders te zoeken, zo melden Jackie-redacteuren in RTL Boulevard. Van Schaik beweert in NRC echter dat hij schoon schip heeft gemaakt op de redactie.

Bekijk meer van

Jackie

Praat mee

2 reacties

herman, 9 maart 2012, 16:44

Het is het woord van de NRC versus RTL Boulevard (sic) Redacteuren, die zichzelf serieus nemen, communiceren in ieder geval niet via RTL Boulevard, een van de meest ranzige en weerzinwekkende programma’s op de tv!

Carl Peter Yeh, 12 maart 2012, 15:09

Als je zo tekeer gaat, zou je van meneer Herman mogen verwachten dat ie de ballen heeft om ook zijn achternaam prijs te geven. Niet dus. Kennelijk kwijtgeraakt. Aan het prikkeldraad blijven hangen. Maar dat krijg je, als je als vooringenomen blind paard vanuit je eenvoudige stal zo de wei instuift. Wat een gehinnik. Dus neem je NRC als boodschapper dan heb je bijna al automatisch gelijk. Je zou in dezen ook kunnen zeggen dat het hier een 5-1 situatie betreft: vijf hebben meer recht van spreken dan een!. Ook simpel, maar minder, en het zal geen verrassing zijn dat ik mijn sympathie bij de Bende van 5 wens te leggen. Ik hoop ook dat Eva Hoeke een glimlach niet heeft kunnen onderdrukken. Want uiteindelijk is de voltallige redactie met haar opgestapt. Vijf meiden, met ballen. Dat kan van meneer Herman niet gezegd worden.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Marjolein Slats, waarnemend hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Karin Bais

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.