— donderdag 11 juli 2013, 15:14

Volkskrant wordt volledig deelbaar

Abonnees die over enkele maanden de vernieuwde website van de Volkskrant bezoeken, kunnen alle content delen met derden. Dat heeft Laurens Verhagen, binnen de Persgroep verantwoordelijk voor de online activiteiten van de Volkskrant, via Twitter gemeld. Verhagen is groot voorstander van het delen van materiaal, omdat in zijn visie abonnees de beste ambassadeurs zijn. Ook niet-abonnees kunnen zulk gedeeld materiaal gratis inzien, wat ingaat tegen de huidge trend om nieuws niet langer gratis weg te geven. Of andere Persgroep-sites hetzelfde systeem gaan gebruiken, hangt af van de ervaringen bij de Volkskrant, meldt Dode Bomen. De toezegging dat de Volkskrant online volledig gedeeld kan worden, komt nadat Persgroep-krant Trouw recent een lezer een rekening stuurde voor het - in samenvatting - overnemen van een stuk.

Bekijk meer van

De Persgroep

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.