— woensdag 10 december 2014, 22:20

Flow Tijdschrift van het Jaar 2014

Flow is tijdens de uitreiking van de Mercurs woensdagavond uitgeroepen tot Tijdschrift van het Jaar 2014. Vrij Nederland sleepte de Mercur voor Tijdschriftreportage van het jaar binnen met de reportage Wie is Rem Koolhaas?, terwijl Vogue er vandoor ging met de Mercur voor Marketingactie van het Jaar. De glossy sleepte de prijs in de wacht met zijn Fashions Night Out. Zoals door velen verwacht harkte de Nederlandse editie van Harper's Bazaar de Mercur voor Lancering van het Jaar binnen. Andere Mercurs waren er voor Happinez (Artdirection of the Year), 100%NL Magazine (Innovatie van het Jaar) en vtwonen (Mercur d'OR). Thomas Hendriks, hoofdredacteur van het populairwetenschappelijke maanblad Quest, werd verkozen tot Hoofdredacteur van het Jaar.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.