— dinsdag 19 april 2016, 08:18 | 0 reacties, praat mee

Vogue lanceert nieuwe spin-off

Vogue lanceert vrolijk door. Na de komst van Vogue Man vorig jaar, verschijnt donderdag 21 april de eerste Nederlandse editie van Vogue Living bij uitgever G+J Media. Laatste wijziging: 19 april 2016, 10:57

In het eerste nummer van het interieur en design magazine vinden we onder meer het Parijse droomhuis van Rozemarijn de Witte, oprichter van Mood for Magazines, de uitgeverij van LINDA, die ze jaren terug aan Sanoma verkocht.

‘Op Vogue Living vind je persoonlijke interieurs die inspireren en je doen wegdromen. Een heerlijke optelsom van inspiratie, aspiratie en vooral liefde’, schrijft hoofdredacteur Karin Swerink op de website van Vogue.

Die andere spin-off, Vogue Man, werd vorig jaar genomineerd voor de Mercur Lancering van het Jaar 2015. De award ging toen echter naar Naar School, een extensie van Ouders van Nu.

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, coördinator magazine

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Teddy van der Laan

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.