— vrijdag 15 augustus 2014, 09:12

Nominatieronde Mercurs 2014 van start

De komende 17e editie van de tijdschriftprijzen Mercurs zal een andere opzet hebben dan voorgaande edities. De Groep Publiekstijdschriften, dat de Mercurs organiseert, heeft de inzendtermijn geopend. Het nomineren voor categorieën als beste hoofdredacteur, beste art-direction en lovenswaardigste innovatie kan nog tot 26 september. Op 31 oktober worden de definitieve nominaties bekendgemaakt, gevolgd door het Tijdschriftengala op 10 december. De nieuwe opzet van Mercurs bestaat uit een meer netwerkgeoriënteerde opzet, waar gasten en tijdschriftenmakers samen eten en drinken onder het thema 'Smaakmakers aan tafel'. Voor de Mercur d’Or/LOF-Prijs voor Publiekstijdschriften, beter bekend als de oeuvreprijs, kunnen geen kandidaten worden aangemeld.

Bekijk meer van

Mercurs

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.