Banner Giro555 Turkije/Syrië

— donderdag 29 maart 2018, 09:38 | 0 reacties, praat mee

Voetbal Inside weg bij RTL

ANP

Met het nieuws van de overname van persbureau ANP door John De Mols Talpa Network nog maar net ingedaald, meldt het AD de volgende primeur: Voetbal Inside vertrekt van RTL naar Talpa TV. Het programma zal - vermoedelijk onder andere naam - op zender Veronica te zien zijn. Laatste wijziging: 29 maart 2018, 09:49

Volgens het AD zullen Genee, Van der Gijp en Derksen vanwege contractuele verplichtingen deze zomer het Wereldkampioenschap Voetbal in Rusland nog wel voor RTL verslaan. Daarna staat het de drie vrij voor De Mol aan de slag te gaan. Tegenover het AD zegt een RTL-woordvoerder “veel met ze te hebben meegemaakt, goede tijden en af en toe roerige tijden”. RTL wenst het trio veel succes bij Talpa.

Er was regelmatig kritiek op het programma, na grappen over transgenders en homofobe uitspraken. Ook zou er lacherig zijn gedaan over de onthulling van programmamaker Jelle Brandt Cortius dat hij aan het begin van zijn carrière zou zijn misbruikt.

De kritiek deerde de makers niet. Ook werd er nauwelijks minder gekeken.

Bekijk meer van

Voetbal Inside

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.