PersVeilig

— maandag 20 oktober 2008, 08:47

Vlaanderen gaat frequenties verdelen

De Vlaamse overheid zet stappen voor de verdeling van etherfrequenties voor digitale radio en televisie. Geïnteresseerde marktpartijen kunnen hun interesse kenbaar maken, waarna de frequenties worden verdeeld na een 'vergelijkende toets'. Er zal aan een aantal voorwaarden moeten worden voldaan, waarna de 8 pakketten voor digitale tv en 3 pakketten voor digitale radio worden verdeeld. De VRT krijgt sowieso één pakket voor digitale ether-tv en één pakket voor digitale radio. Een aantal frequenties is niet beschikbaar omdat er militaire, medische of buitenlandse claims op liggen. De Vlaamse regering eist verder dat een partij verplicht wordt om het zogeheten DVB-H in te voeren, de standaard voor digitale tv op mobiele telefoons. Wanneer de Vlaamse regering de petities voor frequenties binnen wil hebben, is niet bekend. Laatste wijziging: 20 oktober 2008, 10:48

Bekijk meer van

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.