— woensdag 2 oktober 2013, 08:49

Vink wint onderwijsprijs

De Nationale Prijs voor Onderwijsjournalistiek 2013 is dinsdag uitgereikt aan Anja Vink voor haar verhaal 'Asschers Stille Revolutie' in Vrij Nederland van 13 juni 2012. Het artikel gaat over de onorthodoxe, en omstreden, manier waarop de Amsterdamse wethouder Lodewijk Asscher achterstanden op scholen wil terugdringen, door zich nadrukkelijk met de kwaliteit van het onderwijs te bemoeien. Het is overigens de tweede keer dat Anja Vink de prijs wint. De eerste keer was in 2008, toen de freelance journaliste werd beloond voor het artikel 'Dit onderwijs vergroot de achterstand', gepubliceerd in het magazine M van NRC Handelsblad. De prijs, die bestaat uit een geldbedrag van 1.500 euro en een kunstwerk van de hand van emailleur Christine van der Ree, werd uitgereikt in Nieuwspoort. Meer informatie bij Onderwijsjournalistiek

Bekijk meer van

Carrière

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.