— woensdag 26 mei 2021, 15:23 | 0 reacties, praat mee

Veronica Magazine verandert naam in Veronica Superguide

De printversie van Veronica Magazine gaat met ingang van deze week door het leven als Veronica Superguide. De digitale uitingen van het magazine gebruikten die naam al langer. Dankzij de wijziging hebben alle Veronica-merken nu dezelfde naam.

Hoofdredacteur Debby Nobel maakte de naamswijziging van de printtitel dinsdag bekend. “Het magazine had al Veronica Superguide als naam voor de app, een digitale gids voor tv, films en series”, aldus Nobel tegen Adformatie. Die is destijds gelanceerd voor een andere, meer digitale doelgroep. Dat willen we nu bij elkaar brengen. Voortaan wordt er één merknaam gevoerd voor iedereen die kijktips wil, op elk moment van de dag.”

Bij de naamswijziging hoort ook een restyling. Er zijn onder andere nieuwe columnisten aangetrokken (André Hazes jr., Ruud de Wild en Olcay Gulsen) en het blad heeft een aantal nieuwe rubrieken gekregen.

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.