persveilig seminar

— vrijdag 6 april 2018, 10:28 | 0 reacties, praat mee

Vernieuwde online platform Adformatie gelanceerd

Vakblad Adformatie heeft zijn website vernieuwd. Met ingang van vrijdag 6 april staat het vernieuwde online platform online. Het nieuwe Adformatie richt zich op marketing, media, creatie en communicatie, meldt de redactie. “Door technologie en digitalisering is het vak ingrijpend veranderd en zijn de grenzen tussen de vakgebieden vervaagd.” Laatste wijziging: 6 april 2018, 10:31

Begin februari werd al duidelijk dat Adformatie op de schop zou gaan. Uitgeverij Adfo Groep bevestigde destijds tegenover Villamedia dat het zou gaan stoppen met de printtitels Tijdschrift voor Marketing en Communicatie. Deze moesten opgaan in Adformatie, dat daarmee een lijvig maandblad zou gaan maken én een nieuw online platform zou opzetten.

“Er staat een nieuwe generatie merkbouwers en gedragsbeïnvloeders op: digitaal en data-driven, met oog voor creativiteit en talent”, aldus content director Susanne van Nierop. “De toenemende complexiteit binnen het vak vraagt om een onafhankelijk journalistiek platform waar redactionele content samenkomt met visies en kennis van voorlopers uit het vak en de wetenschap.”

Bekijk meer van

Adformatie

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

banner zwolle 2

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.