— maandag 18 mei 2015, 09:06 | 0 reacties, praat mee

Verlies voor ANP

Persbureau ANP heeft vorig jaar bijna één miljoen euro verlies gemaakt. Dat blijkt uit jaarstukken, die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. Het ANP zag de omzet in 2014 met bijna vier procent dalen, tot 25,2 miljoen euro. Het verlies vervijfvoudigde, tot 993.600 euro.

Vorige week meldde Villamedia dat de grote Nederlandse mediabedrijven zouden onderhandelen over een gedeeltelijke overname van het ANP. De Persgroep, Mediahuis, Telegraaf Media Groep, Sanoma, RTL en NPO overwegen aandelen te kopen. Bestuursvoorzitter Yoeri Albrecht van Vereniging Veronica ontkende op Radio 1 dat er sprake is van overnamebesprekingen. Wel erkende hij dat de mediabedrijven als belangrijke afnemers van het ANP meedenken over de continuïteit van het persbureau. Meer bij RTL Nieuws

Bekijk meer van

ANP

Praat mee

banner tegelwinnaars

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.