— maandag 15 augustus 2016, 12:45 | 0 reacties, praat mee

Veranderingen bij Mercurs

De inzendtermijn voor de Mercurs tijdschriftprijzen is weer geopend. Tot 23 september kan er werk worden ingezonden. Nieuw is de prijs de Mercur Mediamerk van het Jaar.

In deze categorie wordt de kracht van een crossmediale aanpak beloond. Want, zo valt te lezen in het persbericht, “het gaat in ons vak natuurlijk allang niet meer alleen om magazines”. In totaal kan er werk worden ingezonden voor elf categorieën: Mediamerk, Magazine, Hoofdredacteur, Merkinnovatie, Lancering, Artdirection, Marketingactie, Reportage, BeLOFte, Mercur d’Or/LOF-prijs voor Magazines en Tijdschriftenretailer.

De organisatie laat verder weten dat de criteria voor diverse categorieën zijn aangescherpt.

De genomineerden worden 28 oktober bekendgemaakt. Donderdagavond 15 december worden de jaarprijzen uitgereikt in het Amsterdamse DeLaMar Theater. De avond staat in het teken van een lofzang op het vak, met het thema ‘Ode aan de Makers’. Voor meer voorwaarden en informatie kijk bij Mercurs

Bekijk meer van

Mercurs

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.