training eu starters

— donderdag 20 juni 2019, 09:04 | 0 reacties, praat mee

Van Westerloo interim-netmanager NPO 1

Interim-netmanager NPO 1 Remko van Westerloo begint volgende maand | Sander Koning / ANP

Per 1 juli wordt Remko van Westerloo interim-netmanager NPO 1. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de programmering op de brede familiezender van de publieke omroep. Van Westerloo rapporteert aan Frans Klein, die als directeur Video verantwoordelijk blijft voor de volledige tv-programmering van NPO. Laatste wijziging: 20 juni 2019, 09:06

Van Westerloo was in het verleden onder meer programmadirecteur bij Net 5, Talpa, RTL 5 en SBS 6. Klein zegt dat Van Westerloo “de kunst van het programmeren” verstaat, met “een goed gevoel voor publieke waarde en kwaliteit”.

Van Westerloo wordt voor een jaar benoemd, om te helpen bij de interne transitie naar genrecoördinatoren die met zenderteams samenwerken en de drukke periode nu het het Eurovisie Songfestival naar Nederland komt.

“NPO 1 laat met haar programma’s iedere dag weer zien dat het ondanks de toegenomen concurrentie en versplintering nog steeds mogelijk is om een miljoenenpubliek te bereiken met sterk inhoudelijke programma’s, waarin publieke waarden goed naar voren komen. Er ligt een fantastische basis waarop voortgebouwd kan worden”, aldus de nieuwe netmanager.

Bekijk meer van

Remko van Westerloo NPO 1

Tip de redactie

Wil je Villamedia tippen, maar is dat te gevoelig voor een gewone mail? Villamedia is aangesloten bij Publeaks, het platform waarmee je veilig en volledig anoniem materiaal met de redactie kunt delen: publeaks.nl/villamedia

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Rutger de Quay, redacteur

Nick Kivits, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Emiel Smit

Loes Smit

Webbeheer

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

vacatures@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.