— donderdag 20 juni 2019, 09:04 | 0 reacties, praat mee

Van Westerloo interim-netmanager NPO 1

Interim-netmanager NPO 1 Remko van Westerloo begint volgende maand | Sander Koning / ANP

Per 1 juli wordt Remko van Westerloo interim-netmanager NPO 1. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de programmering op de brede familiezender van de publieke omroep. Van Westerloo rapporteert aan Frans Klein, die als directeur Video verantwoordelijk blijft voor de volledige tv-programmering van NPO.

Van Westerloo was in het verleden onder meer programmadirecteur bij Net 5, Talpa, RTL 5 en SBS 6. Klein zegt dat Van Westerloo “de kunst van het programmeren” verstaat, met “een goed gevoel voor publieke waarde en kwaliteit”.

Van Westerloo wordt voor een jaar benoemd, om te helpen bij de interne transitie naar genrecoördinatoren die met zenderteams samenwerken en de drukke periode nu het het Eurovisie Songfestival naar Nederland komt.

“NPO 1 laat met haar programma’s iedere dag weer zien dat het ondanks de toegenomen concurrentie en versplintering nog steeds mogelijk is om een miljoenenpubliek te bereiken met sterk inhoudelijke programma’s, waarin publieke waarden goed naar voren komen. Er ligt een fantastische basis waarop voortgebouwd kan worden”, aldus de nieuwe netmanager.

Bekijk meer van

Remko van Westerloo NPO 1

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.