Tegel Beeld en Geluid

— woensdag 23 september 2015, 12:54 | 0 reacties, praat mee

Van der Zandt stapt over naar NOS Sport

Stefan Heijendael / NOS

Journalist en presentator Herman van der Zandt stapt over van NOS Nieuws naar NOS Sport, om daar de vacature die na vertrek van Jack van Gelder was ontstaan op te vullen. Vanaf dit najaar is Van der Zandt (41) te zien als gezicht van alle sportuitzendingen op televisie en bij NOS Langs de Lijn.

Van der Zandt gaat bovendien door als een van de vaste stemmen van radioprogramma NOS Met Het Oog op Morgen. Hij blijft ook beschikbaar voor NOS Evenementen, zoals voor het jaaroverzicht Uit het Leven. Van der Zandt werkte sinds 1999 voor NOS Nieuws. Hij deed eerst radiowerk en was sinds 2006 ook op het scherm te zien als presentator bij het NOS Journaal.

Hoofdredacteur NOS Sport Maarten Nooter is tevreden over de komst van Van der Zandt: “Herman is niet alleen een sportkenner, maar bovenal een goede journalist en presentator. Iemand met een eigen stijl en ervaringen op radio én televisie. En bovendien zeer allround: goed in de studio én op locatie; goed met de autocue, maar ook zonder. Met Herman erbij zijn we niet alleen weer op sterkte, maar vooral ook op niveau.”

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.