— vrijdag 10 januari 2020, 10:32 | 0 reacties, praat mee

Vakblad steilDAK wint ‘De Krokante vLeestegel’

steilDAK, het vakblad voor hellende daken, heeft De Krokante vLeestegel gewonnen. De prijs is een initiatief van de podcast De Krokante Leesmap en wordt door de makers daarvan uitgereikt aan het tijdschrift dat ze van alle besproken bladen het best vonden.

“Nederland heeft nog steeds een enorm rijk tijdschriftenlandschap”, aldus presentator Roelof de Vries, samen met schrijver en columnist Marcel van Roosmalen en programmamaker Noortje Veldhuizen initiatiefnemer van De Krokante Leesmap. “Er bestaan ongelooflijk veel vakbladen, die vormen voor ons een bijna onuitputtelijke bron van inspiratie. Daarom ben ik blij dat de prijs naar een tijdschrift uit die categorie gaat.”

Het driekoppige presentatieteam, dat ook de jury voor de prijs vormde, was unaniem over de winnaars. Naast steilDAK waren ook de tijdschriften Quest Historie en Voetbal International genomineerd voor De Krokante vLeestegel. De prijs werd uitgereikt tijdens de opname van de vijftigste editie van De Krokante Leesmap. Meer bij steilDAK

Bekijk meer van

SteilDAK De Krokante Leesmap

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.