noodfonds

— vrijdag 22 mei 2020, 09:04 | 0 reacties, praat mee

Twitter test mogelijkheid reacties te beperken

© CC BY-SA 2.0 / Alan O Rourke

Twitter is begonnen met het testen van een nieuwe functie, waarbij gebruikers kunnen bepalen wie er mag reageren op een tweet. De in januari al aangekondigde reactiebeperkingen moeten leiden tot betere gesprekken, omdat ongewenste reacties achterlaten onmogelijk wordt.

Op dit moment kan een klein percentage van de Twitter-gebruikers de functie testen. Ze kunnen bij het plaatsen van een tweet ervoor kiezen uit drie opties: reacties van iedereen toestaan, alleen reacties toestaan van mensen die je zelf volgt of alleen reacties toestaan van mensen die in de tweet genoemd worden.

Tweets met beperkte reactiemogelijkheid kunnen door andere gebruikers wel een geliket, geretweet of geciteerd worden. Wanneer de test is afgerond en de functie uitgerold wordt naar alle gebruikers is nog niet bekend. Meer bij Tweakers

Bekijk meer van

Twitter

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.