— woensdag 8 september 2021, 09:28 | 0 reacties, praat mee

Twitter test functie om volgers te verwijderen

© AFP / Denis Charlet

Twitter is begonnen met het testen van een functie waarmee gebruikers volgers kunnen verwijderen. De functie moet onderdeel worden van een reeks nieuw privacyinstellingen. Op dit moment moeten gebruikers volgers waar ze vanaf willen nog blokkeren. Wanneer een volger daarna weer van de blokkade wordt afgehaald.

De mogelijkheid om volgers te verwijderen moet een minder harde manier vormen om afstand te creëren tussen twee gebruikers, schrijft NU.nl. Een volger verwijderen kan nu ook al middels een zogenoemde ‘block bounce’. Daarbij wordt een volger eerst geblokkeerd en daarna gedeblokkeerd. De gebruiker in kwestie krijgt daarna geen berichten van je in zijn tijdlijn.

Wanneer de nieuwe functionaliteit wordt uitgerold is nog niet bekend. De test is beschikbaar voor een beperkt aantal gebruikers.

Bekijk meer van

Twitter

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.