— dinsdag 23 augustus 2016, 11:33 | 0 reacties, praat mee

Twan Huys wil College Tour voor middelbare scholieren

© Ferdy Damman | ANP | Kippa

Twan Huys denkt dat het format van College Tour ook prima zou kunnen werken met middelbare scholieren. Volgens de presentator hoeft daarvoor niet eens zoveel gesleuteld te worden aan het format. Dat zegt hij vandaag op NU.nl. In het verleden maakte hij al eens een College Tour op een middelbare school in Amsterdam, zonder camera’s. ‘Dat was net zo leuk – zo niet leuker – dan een reguliere uitzending’, zegt Huys. Hij vindt het een uitdaging om een programma te maken voor een doelgroep die niet meer zo vaak lineair televisie kijkt. Met College Tour lukt dat al, concludeert hij. ‘Dat zou ook mogelijk kunnen zijn bij middelbare scholieren.’

Gisteren werden de eerste gasten voor het nieuwe regulieren seizoen van College Tour bekend gemaakt. Cabaretier Jochem Myjer, kunstenaar en activist Weiwei en Netflix-baas Reed Hastings maken hun opwachting.

Meer bij Nu.nl

Bekijk meer van

Twan Huys College Tour

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.