— vrijdag 1 juli 2011, 09:16 | 0 reacties, praat mee

Tolpoort op site Nederlands Dagblad

De artikelen van het Nederlands Dagblad zijn op de site alleen nog maar te lezen tegen betaling. Geregistreerde abonnees van de krant hebben zonder verdere kosten toegang tot de gehele inhoud van de site. Artikelen met algemeen nieuws en artikelen die de krant via het ANP doorplaatst zijn nog wel gratis te lezen. Het ND wil met de instelling van de betaalmuur het businessmodel van het internetgedeelte van de krant opnieuw gezond maken. Op de website zegt de krant daarover: "gratis is simpelweg niet vol te houden, zelfs niet met de verkoop van advertenties". Er wordt, afhankelijk van de lengte van het betreffende artikel, 10 tot 95 cent gevraagd. Bezoekers kunnen ook voor een dagpas van 1,50 euro kiezen. Het Nederlands Dagblad is na het Financieele Dagblad de tweede grote krant in Nederland waar een betaalmuur actief wordt. Meer bij Emerce

Bekijk meer van

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.