website over journalistiek

x

Villamedia heeft een app

 

Dichtbij.nl wordt krant

Trudy Brandenburg - van de Ven — Geplaatst in dagblad op woensdag 5 september 2012, 11:30

Nieuws

Vanaf nu verschijnt Dichtbij, het project voor hyperlokaal nieuws van de Telegraaf Media Groep (TMG), ook op papier. Dat heeft de uitgever bekendgemaakt. Holland Combinatie start met de dichtbij-krant in en om Rotterdam, Utrecht en in Zoetermeer. De huis-aan-huiskranten hadden hier al jarenlange bekendheid onder de namen De Echo, Postiljon, Delta, Ons Utrecht, Ons Leidsche Rijn en Ons Nieuwegein. Ruim een jaar geleden is de website www.echo.nl al samengevoegd met www.webregio.nl en omgedoopt tot www.dichtbij.nl. De dichtbij-krant wordt een wekelijkse krant met informatie die – naast de gebruikelijke journalistieke redactie - van, voor en door de lezers/meeschrijvers wordt geproduceerd. Een deel van de informatie op de sites wordt op woensdag in de Dichtbij-krant geplaatst. In de krant verschijnen verder advertenties van lokale ondernemers en de mooiste foto’s van dichtbij-schrijvers.

2 reacties

Om te reageren moet je een Villamedia Account hebben en moet je eerst ingelogd zijn.

  1. 1. Bert Jansen, 6 september 2012, 17:27

    De mooiste foto’s van Dichtbij schrijvers???? Is het niet verstandiger om de mooist foto’s van de fotografen te nemen?? Of komen ook de mooiste verhalen van de fotografen in de krant??

  2. 2. Jeroen Mirck, 7 september 2012, 14:38

    Kranten als De Echo hebben al tijden een achterpagina in Dichtbij-huisstijl, dus in feite is de lezer al lang gewend dat hij een Dichtbij-krant uit het gratis schap pakt.

Villamedia Sluiten

Inloggen

Registreren

Vul onderstaande gegevens in voor exclusieve toegang voor NVJ-leden.