— woensdag 5 september 2012, 11:30 | 2 reacties, praat mee

Dichtbij.nl wordt krant

Vanaf nu verschijnt Dichtbij, het project voor hyperlokaal nieuws van de Telegraaf Media Groep (TMG), ook op papier. Dat heeft de uitgever bekendgemaakt. Holland Combinatie start met de dichtbij-krant in en om Rotterdam, Utrecht en in Zoetermeer. De huis-aan-huiskranten hadden hier al jarenlange bekendheid onder de namen De Echo, Postiljon, Delta, Ons Utrecht, Ons Leidsche Rijn en Ons Nieuwegein. Ruim een jaar geleden is de website www.echo.nl al samengevoegd met www.webregio.nl en omgedoopt tot www.dichtbij.nl. De dichtbij-krant wordt een wekelijkse krant met informatie die – naast de gebruikelijke journalistieke redactie - van, voor en door de lezers/meeschrijvers wordt geproduceerd. Een deel van de informatie op de sites wordt op woensdag in de Dichtbij-krant geplaatst. In de krant verschijnen verder advertenties van lokale ondernemers en de mooiste foto's van dichtbij-schrijvers.

Praat mee

2 reacties

Bert Jansen, 6 september 2012, 17:27

De mooiste foto’s van Dichtbij schrijvers???? Is het niet verstandiger om de mooist foto’s van de fotografen te nemen?? Of komen ook de mooiste verhalen van de fotografen in de krant??

Jeroen Mirck, 7 september 2012, 14:38

Kranten als De Echo hebben al tijden een achterpagina in Dichtbij-huisstijl, dus in feite is de lezer al lang gewend dat hij een Dichtbij-krant uit het gratis schap pakt.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.