— donderdag 26 oktober 2017, 12:14 | 0 reacties, praat mee

‘Toestemming fusie UPC en Ziggo ongeldig’

ANP

Het Europese Hof heeft naar aanleiding van een klacht van KPN geoordeeld dat de indertijd verleende toestemming voor kabelaars Ziggo en UPC ongeldig is. Technologiesite Tweakers meldt dat het Hof vindt dat de Europese Commissie de effecten van de fusie op onder meer sportbetaalzenders onvoldoende heeft onderzocht.

De toestemming die moederbedrijf Liberty Global en Ziggo in 2014 kregen was daarmee niet goed onderbouwd. Het is volgens Tweakers niet duidelijk wat het effect van deze uitspraak precies zal zijn.

Een Ziggo-woordvoerder zegt dat de dagelijkse activiteiten geen hinder ondervinden en de vervolgstappen in samenwerking met de Europese Commissie worden genomen. KPN is tevreden over de uitspraak maar stelt dat nu de Europese Commissie aan zet is. Meer bij Tweakers

Praat mee

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.