Jodal

— maandag 11 januari 2010, 08:55 | 1 reactie, praat mee

TMG-topman Swartjes wil af van STER

Opnieuw roept de bestuursvoorzitter van Telegraaf Media Groep Ad Swartjes op tot het afschaffen van de STER. Hij deed zijn oproep tijdens de nieuwjaarstoespraak van de uitgeverij. Met publiek geld begeven de omroepen zich snel richting het terrein waar de toekomst van commerciële uitgeverijen ligt: internet. De STER en Publieke Omroepen mogen in de digitale wereld - met almaar stijgende budgetten en zonder solide businessplannen - van de overheid dus concurreren met commerciële uitgeverijen op het gebied van consumententijd en adverteerdersgeld." In 2008 riep Swartjes ook al op tot het afschaffen van de STER in verband met marktverstoring. Meer bij Emerce

Bekijk meer van

NPO

Praat mee

1 reactie

Janneman, 11 januari 2010, 10:29

Prima idee! Zo oud als Methusalem, dat dan wel, maar waarom inderdaad geen PO volgens het Britse model. Staatsomroep met creatieve vrijheid zonder reclame. Die gelden zullen deels doorstromen naar de commerciele zenders, maar voor een belangrijk deel ook naar de kranten en tijdschriften. Want laten we eerlijk zijn; die moeten wel blijven bestaan.

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Uitgever

Dolf Rogmans

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Factuurgegevens

Villamedia Uitgeverij BV
Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Chris Helt, hoofdredacteur

Marjolein Slats, adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab, redacteur

Lars Pasveer, redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven, redacteur

Sales

Sofia van Wijk

Jenny Fritschy

Webontwikkeling

Marc Willemsen

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.