— donderdag 6 oktober 2016, 09:21 | 0 reacties, praat mee

TMG komt in 2017 met videoplatform VNDG

Koen van Weel / ANP

Tijdens een presentatie gericht op adverteerders heeft uitgever TMG laten zien hoe het de aangekondigde 24/7-strategie binnen het merkportfolio wil vormgeven. Gebruikers van de diverse platformen van TMG moeten op elk moment op hen afgestemd nieuws kunnen opvragen. Omgekeerd moeten zij ook 24/7 voor adverteerders te benaderen zijn.

TMG gaat adverteerders helpen via een nieuwe bedrijfsunit ‘Datalab’. Adverteerders kunnen daarmee specifieke doelgroepen bereiken via sites, apps en online nieuwsaanbod. TMG deelt geen adresgegevens van klanten met adverteerders.

Een van de plannen voor komend jaar is de start van ‘Telegraaf VNDG’, een nieuw online videoplatform. “De consument krijgt hiermee on demand, overal en altijd, toegang tot grotendeels gepersonaliseerd nieuws via ieder device. Talpa, met wie TMG een partnership gesloten heeft, levert hiervoor het technische platform”, aldus het uitgeefconcern.

Op dat platform zal TMG meerdere eigen programma’s beschikbaar stellen, waaronder een ochtendnieuwsshow (vanaf 6:00 uur ‘s ochtends), een overzicht van alle doelpunten uit de Eredivisie, Jupiler League en Tweede Divisie, interviews met ‘kopstukken uit de voetbalwereld’, een autoprogramma en een reeks programma’s rond BN’ers.

Telegraaf VNDG is volgend jaar voor iedereen gratis toegankelijk en via de browser en een app te gebruiken. Telegraaf-abonnees krijgen toegang tot een deel van de site met ‘premium-inhoud’ en gebruikers kunnen abonnementen nemen op modules. Wat die inhoud precies is en welke kosten aan die modules verbonden zijn is niet bekend gemaakt.

Bekijk meer van

Telegraaf VNDG

Praat mee

banner loopbaanontwikkeling NVJ

Colofon

Villamedia is een uitgave van Villamedia Uitgeverij BV

Postadres

Villamedia Uitgeverij BV
Postbus 75997
1070 AZ Amsterdam

Bezoekadres

Johannes Vermeerstraat 22
1071 DR Amsterdam

Contact

redactie@villamedia.nl

Redactie (tips?)

Dolf Rogmans
Hoofdredacteur

Marjolein Slats
Adjunct-hoofdredacteur

Linda Nab
Redacteur

Lars Pasveer
Redacteur

Trudy Brandenburg-Van de Ven
Redacteur

Anneke de Bruin
Vormgever

Marc Willemsen
Webontwikkelaar

Vacatures & advertenties

redactie@villamedia.nl

Bereik

Villamedia trekt maandelijks gemiddeld 120.000 unieke bezoekers. De bezoekers genereren momenteel zo’n 800.000 pageviews.

Rechten

Villamedia heeft zich ingespannen om alle rechthebbenden van beelden en teksten te achterhalen. Meen je rechten te kunnen doen gelden, dan kun je je bij ons melden.